berita

Sharnaaz & Shukri Yahaya Perli Pakai Serban Dalam IG Live, Caprice ‘Sound’ Balik– ‘Dari Jauh Je Berani Sotong’

September 10th, 2021 | by Shahira
Kini Trending

Gelagat pelakon terkenal Sharnaaz Ahmad dan rakan baiknya, Shukri Yahaya ketika membuat video live di laman sosial Instagram seringkali menjadi perhatian netizen. Sebelum ini video live mereka berdua bersama dua lagi pelakon iaitu Zizan Razak dan Hairul Azreen menarik perhatian apabila mereka dengan bersahaja ‘berbincang’ mengenai isu viral membabitkan penyanyi Rap Malaysia dan beberapa individu lain.

Artikel Berkaitan: [VIDEO] ‘Bukan Malu, Segan..’ – Sharnaaz Tergamam Azira Shafinaz Join Live, Confirm Bercinta Ke?

Artikel Berkaitan: ‘Eh Diam La, Kau Bujang Mana Tahu Apa’ – Sharnaaz ‘Kena’ Lagi Dengan Shukri Yahaya

Terbaru, live IG Sharnaaz dan Shukri sekali lagi menjadi tumpuan apabila mereka ‘berseloroh’ seakan memerli seorang penyanyi Rap Malaysia yang baru pulang dari Mesir.

‘Bang bang bang, keychain’

Berdasarkan sedutan video dari IG live tersebut, memaparkan Sharnaaz Ahmad dan Shukri Yahaya sedang berbual-bual dan dalam masa yang sama, mereka berdua mencuba beberapa filter di IG. Tetapi apa yang menarik perhatian adalah filter ‘serban’ yang digunakan Sharnaaz sambil berlatar belakangkan gambar padang pasir seolah-olah berada di Mesir.

Shukri Yahaya tidak dapat menahan diri dari ketawa sebaik sahaja melihat Shaarnaz memakai filter tersebut. Tidak terhenti di situ, Shukri kononnya bertanya keberadaan rakannya itu dan dengan spontannya Sharnaaz menjawab dia berada di Jordan.

Saya baru balik. Tadi ada orang kirim keychain sama saya. Mana keychain. Saya sudah bawa keychain ni. I want to give you my keychain. Bang bang bang, keychain.

Sementara di ruangan komen, kebanyakan netizen terhibur melihat aksi spontan mereka berdua. Bahkan netizen juga sudah dapat agak siapakah individu yang dimaksudkan Sharnaaz dan Shukri. Namun tidak lama selepas, Shukri yang masih menahan ketawa meminta Sharnaaz menukar kepada filter lain. Sharnaaz kelihatan langsung tidak membantah dan hanya menuruti sahaja kata rakan baiknya itu.

Sementara di IG, Caprice telah memberi respon berhubung video live tersebut.

Dari jauh je berani sotong see u when i see u, Sharnaaz Ahmad.

Video TikTok

Sumber: _syifahanapi, Caprice</a</a

SKIP THIS AD ×