berita

Lensa Insta

Video Lucu Keluarga Azad Sedondon Berbaju Kuning Disamakan Dengan Tart Hangus!
0

Video Lucu Keluarga Azad Sedondon Berbaju Kuning Disamakan Dengan Tart Hangus!

March 27th, 2018 | by Amat Larbsib
Keluarga pasangan pelakon Azad Jasmin dan Eira Syazira ini sering kali menghiburkan hati peminat dengan aksi kelakar mereka. Ada saja usikan dan gurauan antara satu sama lain yang dikongsi buat peminat. Boleh dikatakan pasangan...
Semakin Aktif Buat Business MLM, Azad Jasmin & Eira Syazira Tak Kisah Dikecam
12

Semakin Aktif Buat Business MLM, Azad Jasmin & Eira Syazira Tak Kisah Dikecam

July 10th, 2014 | by Noraniza
Sebut sahaja multilevel marketing (MLM) pasti ramai dah undur diri awal-awal kan? Sama lah dengan saya. Bukan apa, macam dah fobia pula bila seringkali terdengar kisah penipuan bisnes networking. Maka, saya jadi hairan bila...
You Are Just A Garbage & Budak Hingusan – Eira Syazira Didakwa Tampar Kru Penggambaran
24

You Are Just A Garbage & Budak Hingusan – Eira Syazira Didakwa Tampar Kru Penggambaran

May 28th, 2014 | by Noraniza
Setahu kami, sepanjang bergelar anak seni, jarang sekali kita mendengar kontroversi mengenai Eira Syazira bukan? Eira boleh dianggap sebagai seorang pelakon yang bersih daripada kontroversi dan profesionalismenya dalam karier...
Almy Nadia Tersangkut Dalam Konflik Rumahtangga Eira Syazira & Norman Hakim
4

Almy Nadia Tersangkut Dalam Konflik Rumahtangga Eira Syazira & Norman Hakim

April 1st, 2014 | by Noraniza
Apa agaknya perasaan anda jika suami yang tercinta masih menjalin hubungan bersama bekas kekasihnya? Sudah tentu perasaan marah, kecewa dan sedih akan terus menghimpit jiwa. Ditambah pula dengan bebanan kewangan yang kian...
Isu Perniagaan Online, Eira Syazira Marah Didakwa Caras Pelanggan Peniaga Lain
8

Isu Perniagaan Online, Eira Syazira Marah Didakwa Caras Pelanggan Peniaga Lain

March 12th, 2014 | by Ai
Jika diperhatikan sejak kebelakangan ini pelakon Eira Syazira dilihat sudah mula berjinak-jinak dengan perniagaan di atas talian menerusi laman Instagram miliknya. Malah isteri kepada Azad Jazmin ini juga rajin menyertai bazaar...
Mommy Nak Menikah Lain? – Azad Jasmin
4

Mommy Nak Menikah Lain? – Azad Jasmin

June 6th, 2013 | by Ai
Nama pun artis yang popular dengan watak yang lucu, memang tak boleh dinafikan lagi bahawa Azad Jasmin memang seorang yang suka bergurau senda tak kira dimana saja dia berada. Menerusi sebuah video Keek yang dimuatnaik oleh...