berita

[VIDEO] 8 Bulan Tak Balik, Anak Buat Suprise. Reaksi Ibu Bapa Undang Sebak – ‘Alhamdulillah Hari Ini Balik Dengan Kejayaan’

September 7th, 2021 | by Zulaikha
Kini Trending

Foto: Tangkap layar video

Kerinduan seorang ibu dan ayah akhirnya terubat selepas anak lelaki mereka pulang ke rumah dan membuat kejutan. Rata-rata netizen yang melihat video tersebut akui sebak melihat reaksi ‘berharga’ warga emas ini.

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Wanita Sebak & Menangis Dapat Kejutan Masa ‘Birthday’, 2 Kali Raya Pun Anak Tak Dapat Balik Lagi…

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Anak Tak Boleh Balik PKP, Ayah Tetap Masak Menu Raya, Bikin Netizen Tersentuh

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Ibu Sebak Dengar Ucapan Hari Jadi Daripada Anak-Anak, Tak Dapat Nak Balik Kampung Lagi…

Kejutan untuk tokwan & maktok

Foto: Tangkap layar video

Menerusi video dikongsi seorang pengguna TikTok, dikenali sebagai Ummi memaparkan seorang pegawai polis yang lengkap berpakaian uniform membuat kejutan kepada kedua ibu bapanya. Difahamkan, pegawai polis ini sudah lapan bulan tidak berjumpa dengan ahli keluarganya yang lain berikutan menjalani latihan di Pusat Latihan Polis (PULAPOL).

Kejutan untuk tokwan dan maktok. 8 bulan tak berjumpa. Sebenarnya tokwan dengan maktok tak tahu yang Pak Caq akan balik hari ini. Kami adik beradik rahsiakan. 8 bulan Pak Caq di Pusat Latihan Polis Pulapol. Alhamdulillah hari ni balik dengan kejayaan.

Apa yang lebih meruntun hati, apabila melihat ‘reaksi’ ibu bapanya yang mengalirkan air mata sejurus melihat anak lelaki mereka pulang ke rumah.

Kami semua tahu yang tokwan dan maktok rindu sangat dekat Pak Caq. Lihat reaksi tokwan masa ini, satu rumah jadi sunyi sepi, air mata kerinduan.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sebak melihat video tersebut dan turut meluahkan rasa rindu buat keluarga yang berada di kampung halaman.

Video penuh:

@ummibieSuprise Untuk Tokwan Dan Maktok ???##allahallahaghisna ##fyp? ##fypdongggggggg ##fypviral ##memories2021? Allah Allah Aghisna – Nazwa Maulidia

Sedihnya!

Sumber: Ummi

SKIP THIS AD ×