berita

Video Popular

Video Popular

Aizat & Yuna Berganding Dalam MV Dwihati, Klasik
2

Aizat & Yuna Berganding Dalam MV Dwihati, Klasik

May 22nd, 2013 | by Ai
Dua penyanyi hebat, Aizat Amdan dan Yuna akhirnya melancarkan video klip rasmi mereka berjudul Dwihati. Secara umumnya, lirik lagu Dwihati ini telah ditulis oleh Aizat sendiri bersama Noh Salleh dari kumpulan Hujan, manakala...
Video: J.Lo Dikritik Dalam MV Terbaru
0

Video: J.Lo Dikritik Dalam MV Terbaru

May 21st, 2013 | by Ai
Penyanyi dan penghibur terkenal, Jennifer Lopez baru-baru ini telah memuat naik muzik video terbarunya ke laman YouTube untuk lagu berjudul ‘Live It Up’ yang menampilakan Pitbull. Klip video yang berdurasi 4:31 saat...
Video : Rembau Most Wanted Versi Akustik Oleh Waris,Terbaik!
0

Video : Rembau Most Wanted Versi Akustik Oleh Waris,Terbaik!

May 20th, 2013 | by Ai
Bagi yang sebelum ini tak pernah bercakap dalam dialek Negri Sembilan, OHBULAN! pasti ramai antara anda kini bukan sahaja boleh bercakap sedikit, tetapi siap boleh ‘rapping’ lagi, kan? Munculnya lagu Rembau Most...
Video: Parodi Gentleman Oleh Chinaman
3

Video: Parodi Gentleman Oleh Chinaman

May 14th, 2013 | by Ai
Anda dah pernah tengok klip video lagu baru PSY berjudul Gentleman? Takde la rugi mana pun kalau tak tengok kerana video itu telah menimbulkan pelbagai kontroversi dan didakwa menghina kaum wanita. Tapi baru-baru ni seseorang...
Keek : Zizan Rakam Video Parodi Gentleman
9

Keek : Zizan Rakam Video Parodi Gentleman

May 14th, 2013 | by Ai
Nampaknya produk dari Korea sememangnya cepat mempengaruhi minda rakyat Malaysia. Didalam demam Gwiyomi yang hampir reda, tiba-tiba muncul pula muzik video terbaru Psy, Gentleman yang menampilkan gaya tarian barunya. Apa lagi,...
Video: One Direction Menyanyikan Lagu ‘My Heart Will Go On’
10

Video: One Direction Menyanyikan Lagu ‘My Heart Will Go On’

May 14th, 2013 | by Ai
Siapa peminat One Direction kat sini? Jika sebelum ini One Direction ada menyanyikan lagu ‘I Want It That Way’ sewaktu membuat persembahan konsert di Stockholm, baru-baru ini kumpulan itu juga telah mempersembahkan...