berita

Selepas 2 Hari Buka Kedai, Gadis ‘Tukang Gunting’ Persis Model Ini Viral Di Thailand

January 12th, 2017 | by Wan | 7 comments
53.8K
reads
17.8K
shares
Chic & Stail

ohbulannitchamon

Baru sahaja beberapa hari membuka kedai gunting rambut, kedai gadis cantik dari Thailand ini nampaknya sentiasa penuh dengan pelanggan yang mahu mendapatkan khidmatnya.

Semuanya bermula apabila beberapa keping foto miliknya yang sedang memotong rambut pelanggan mulai viral di Facebook. Bayangkan sehingga kini post tersebut sudah mendapat lebih 50 ribu perkongsian.

Rambut admin pun rasa macam dah panjang ini.

Nitchamon Jirapatchanon

ohbulan1

Untunglah adik tu dapat gunting rambut dalam suasana kedai yang selesa dan nyaman.

Buka salon 9 Januari lalu

ohbulan2

Persis model

b5

b1

Kedai di Klaeng Thailand

Screen Shot 2017-01-12 at 4.20.39 PM

Screen Shot 2017-01-12 at 3.45.19 PM

Screen Shot 2017-01-12 at 4.33.02 PM

Masuk suratkhabar

Screen Shot 2017-01-12 at 4.19.59 PM

Diundang ke talkshow

Ada yang nak pergi ke? Kalau nak pergi admin bagi alamat penuh.

Sumber : Nitchamon Jirapatchanon

The following two tabs change content below.

Wan

Content Champions at Rev Asia Berhad
Ex boyfriend Neelofa, sedang berusaha memenangi hati Ummi Nazeera, bukan kerabat diraja, penulis bertauliah.

7 Comments

  1. SKA says:

    muda, cantik, seksi, dara atau bini org tak kisah….kalau harga mahal gunting rambut…org tua ke, muda ke, mesti masuk punya ke kedai tu. Cuba makcik…buka kedai macam tu ( kalau ada diskaun ke..makan free ke) haram….very…very goodbye la..jawabnya.

  2. Yuyu says:

    Ntah ntah jantan..

  3. Momi says:

    Dh itu yg dia ada sbg strategi bisnes. Ok la tu. Bagus la dr buat bisnes tah apa2.

    • SKA says:

      Yang iklan kan “Nithchamon Jirapatchanon” agaknya saudara dia ke, kawan dia ke, bf dia ke, etc….nak lariskan kedai gunting tu…agaknya la. Sorry..Welcome To Thailand.

  4. pomade murah says:

    Bapuk ni..ade halkum tu..

  5. imnajmi says:

    “Yer abang hari ni nak gunting style ape”

    “Hari ni saya nak menyunting hati awk….