berita

7 Jawapan Random Gila Untuk Soalan Makan Kat Mana?

March 11th, 2015 | by Wan
Kini Trending

mknmana

Kami yakin soalan paling susah sekali nak jawab bila menjelang waktu lunch atau dinner ialah makan kat mana? Betul tak? Saat soalan ini ditanya, sel-sel otak seolah berhenti berhubung dan lidah jadi kelu.

Jadi kalau ada kawan-kawan korang yang tanya lagi makan kat mana?, korang boleh jawab macam apa yang bakal kami kongsikan.

1. Makan Kat Mulut

Screen Shot 2015-03-11 at 3.18.48 PM

Kami yakin yang jawapan makan kat mulut ini ialah jawapan paling random gila bila orang tanya makan kat mana? Sebabnya jawapan ini paling mudah dan logik. Makan kat mulut lah, takkan makan kat telinga pulak!

2. Makan Kat Rumah Mak Kau

rumah

Bila kawan-kawan korang tanya kenapa makan kat rumah mak aku? Korang jawab lah sebab mak kau masak sedap.

3. Makan Kat Hati Awak

hati

Ini jawapan paling sesuai untuk mereka yang sedang dalam proses nak mengorat atau dilamun cinta. Makan kat mana? Makan kat hati awak lah, melting bukan?

4. Makan Kat Tempat Paling Sedap

point

Bila kawan korang tanya makan kat mana? cuba jawab dengan apa yang kami cadangkan ini. Ini nama dia jawab soalan dengan soalan. Biar dia fikir dekat mana sedap. Asyik kita je yang fikir.

5. Makan Hati!

tgn

Jawapan ini sesuai untuk korang yang tengah sentap mahupun makan hati dengan kawan-kawan. Seeloknya jawab ‘makan hati!’ dengan nada yang cukup sinis.

6. Makan Kat Kedai Makan Lah, Takkan Kedai Basikal!

troll

 

7. Makan Awak! Aummmm..

Melihat kepada video Shilla Amzah ini, tiba-tiba kami lapar dan rasa nak makan Shilla Amzah yang comel ini. Aummmm.

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×