berita

Muat Naik Foto Wanita Berendam Dalam Air Pula, Mila Jirin ‘Frust’ Tindakan Nonny Nadirah

April 1st, 2021 | by Amat
Kini Trending

Akaun Instagram pelakon Nonny Nadirah sekali lagi kelihatan memuat naik foto seksi memaparkan seorang wanita ‘berendam’ di dalam sebuah kolah mandi. Foto terbabit secara tidak langsung mengundang pelbagai perspektif orang ramai termasuk rakan industri iaitu Mila Jirin yang turut kelihatan meninggalkan komen di situ.

Artikel berkaitan: Nonny Nadirah Padam Gambar Seksi

Artikel berkaitan: ‘Aku Yakin IG Dia Kena Hack’ – Niezam Zaidi Respon ‘Penampilan Baru’ Nonny Nadirah

Artikel berkaitan: Kongsi Foto Tak Butang Baju, Nonny Nadirah Ubah Penampilan?

Muat naik foto seksi lagi

Difahamkan, sebelum ini akaun tersebut telah menurunkan posting yang pernah dimuat naik menyaksikan seorang wanita berpakaian seksi dengan berseluar pendek dan pakaian tidak dibutangkan.

Terbaru, akaun terbabit dipercayai aktif semula dan memuat naik pula posting baru memaparkan kelibat seorang wanita tidak berpakaian dan berendam di dalam sebuah kolah mandi dengan memakai cermin mata hitam. Kedua posting berkenaan mencetuskan tanda tanya, adalah kelibat wanita tersebut adalah Nonny Nadirah?

‘Aku dah tak nak tegur’

Kelihatan penyanyi Mila Jirin sempat meninggalkan respon di ruang komen berkenaan sebelum akaun tersebut menutup ruangan komen itu. Mila meluahkan rasa kecewa apabila terlihat posting tersebut dan dia akan terus berdoa buat kebaikan sahabatnya itu.

‘Kau janji kat aku tapi?’

Sementara itu, Mila menerusi posting di laman Instagramnya memuat naik status memberi respon kepada posting foto seksi yang dikongsikan rakannya, Nonny. Mila turut berkongsi sebab dia menegur Nonny secara terbuka di laman media sosial meskipun dia pula berdepan kecaman netizen gara-gara tegurannya itu.

Aku cuma ada doa, aku doa moga Allah jentik hati kau. Aku doa Allah ketuk kepala kau. Sebab hanya Allah mampu ubah apa yang ada dalam kepala otak kau. Punya ramai DM / KOMEN maki hamun aku sebab aku TEGUR KAU secara terbuka. Sampai aku terpaksa off komen sebab aku pula yang stress. Aku tak BODOH nak tegur tanpa betul-betul lakukan apa yang perlu dilakukan sebagai sahabat!

Takkanlah bodoh aku tak whatsapp, tak call, tak direct bercakap. Kau JANJI kat aku tapi??? Sebelum aku cakap secara PUBLIC. Ada SEBAB aku LOUD!! Aku tak perlukan PUBLISITI pun sepertimana orang dok kutuk aku.

Hari ini aku antara yang SANGAT FRUST! Rasa macam selama ini aku bercakap dengan seorang PELAKON!

Sumber: Nonny Nadirah

SKIP THIS AD ×