berita

Latest Posts

Video Artis Korea Jinwoon 2 AM Solat Jumaat Ini Buat Korang Speechless

June 20th, 2015 | by Ash Nordin
Kini Trending

 

JinwooSolatJumaat2

Sejak malam tadi, gempar dengan sebuah foto seorang lelaki yang mirip dengan artis korea dari kumpulan 2 AM, Jinwoon berada di sebuah Masjid di Brunei untuk mengerjakan solat Jumaat.

Namun, menurut Malaysian Digest setelah diteliti beberapa maklumat ternyata lelaki tersebut merupakan Jinwoon!

Kehadirannya mungkin disedari oleh peminat-peminat K-Pop dan berjaya dirakam ketika dia bersama dengan 4 rakannya yang lain.

Read More

Nak Jumpa Amar Asyraf & Nina Iskandar? Tonton ‘Raya Ni Dah Kahwin’ Bersama Watsons Malaysia

June 20th, 2015 | by Noraniza
Kini Trending

Screen Shot 2015-06-22 at 12.31.13 PM

Korang masih ingat lagi tak drama ‘Raya Ni Mesti Kahwin‘ yang menggandingkan pelakon mantap Amar Asyraf dan Nina Iskandar tahun lalu? Memang gelak pecah perut cerita ni.

Jadi tahun ini, Watson Malaysia akan meneruskan kesinambungan kisah rumahtangga mereka berdua dalam drama berjudul ‘Raya Ni Dah Kahwin’ pula. Wah, memang seronoklah korang tengok drama sambil buat kuih raya kan?

Eh, bukan itu sahaja, anda juga berpeluang untuk bertentang mata dengan barisan pelakon yang awesome ini di Watson Raya Open House dengan menyertai official WeChat Account (@WatsonsMalaysia) serta memenangi hadiah menarik di akhir setiap episod.

Read More

Lelaki Ini Kongsi 24 Foto Yang Sangat Cantik Sepanjang Pengembaraannya Di Thailand

June 19th, 2015 | by Ash Nordin
Travelogue

TripToThailand

Kalau anda orang yang gemar melancong, Thailand adalah salah satu destinasi yang ideal untuk anda. Kali ini kami berikan sedikit perkongsian foto-foto daripada seorang lelaki yang dikenali sebagai Adolph ini sepanjang percutiannya di Thailand

Foto-foto menarik akan kami kongsikan ini akan membuatkan korang rasa excited untuk melancong di sini. Percayalah, kami sendiri terpegun bila melihatnya.

Read More

Ini Semua Kahwin Kerana Lubang! – Komen Panas Saiful Nang Tentang Kes Suami Curang

June 19th, 2015 | by Noraniza
Kini Trending

saiful nang

(foto Saiful Nang: [email protected] photography)

Fuh! Apa yang diperkatakan oleh Saiful Nang ni memang cukup deep dan bakal menusuk jiwa lelaki-lelaki yang tak cukup satu tu.

Kalau tak salah kami, status ini diupdate oleh Saiful Nang pada tahun lalu. Tapi, hari ini menjadi viral pula di laman sosial.

Kami harap, kaum-kaum lelaki di luar sana ‘faham’ apa yang cuba disampaikan dalam statusnya itu.

Read More

Jawapan Sempoi Remy Ishak Bila Dituduh Kerap Bawa Kekasih Balik Rumah

June 19th, 2015 | by Ash Nordin
Isu & Kontroversi

remy 4

Selepas individu yang tidak dikenali dedah perangai buruk di Instagram, ramai yang tak percaya dengan dakwaan itu. “Eh betul ke Remy Ishak macam tu?”, “Eh, takkan lah kot..”, “Mustahil lah!” dan macam-macam lagi lah..

Artikel berkaitan: Wanita Ini Berani Dedah Sikap Buruk Remy Ishak

Berhubung dengan kes itu, Remy Ishak bersuara dan mengatakan dia malas nak layan isu macam tu dan perkara ni bukan sekali jadi kat Remy. Jom baca penjelasan pelakon melayu terakhir ni.

Read More

[VIDEO] #Sentap 5 Contoh Alasan Orang Zaman Moden Di Bulan Ramadhan

June 19th, 2015 | by Ash Nordin
Make-It-Senang

5 Contoh Alasan Orang Zaman Moden Di Bulan Ramadhan

Kalau diperhatikan musim berpuasa zaman moden ini berbeza dengan zaman dahulu punya, sepanjang musim berpuasa pada zaman moden ini, generasi muda zaman sekarang lebih suka menunjuk dengan apa yang mereka lakukan di media sosial.

Mungkin mereka tak sedar kadang-kadang apa yang mereka lakukan boleh itu beralih arah dengan niat asal mereka, baik-baik ikhlas terus jadi tak ikhlas.

Selain itu, ada antara mereka hanya sekadar ikut trend yang sekali gus boleh membuatkan mereka terlepas pandang dengan tujuan asal kita berpuasa. Contohnya, banyak melakukan sunnah daripada perkara wajib.

Entri kami kali ini akan menceritakan 5 alasan yang tak relevan orang zaman sekarang guna sepanjang bulan Ramadhan ini.

Read More

Subscribe Youtube OHBULAN! Banyak Video Best!

Paling Popular Minggu Ini

Shout Out!