berita

Shout Out!

Diskaun Hingga 80%, Jualan Kanopi Barang Elektrik One Living Subang Dijangka Lebih Meriah
0

Diskaun Hingga 80%, Jualan Kanopi Barang Elektrik One Living Subang Dijangka Lebih Meriah

February 28th, 2020 | by Aimi Raihana Mudzakir
Tengah pusing-pusing cari kedai peralatan elektrik ke tu? Haa.. Apa kata korang pergi ke Subang? Ada Jualan Kanopi One Living Subang USJ tau. Promosi One Living ni dah la selalu jadi rebutan. Harga pun berbaloi. Ish, kena pergi...
Aura 2019 Bakal Berakhir – Jom Meriahkan Jualan Gudang Barang Elektrik Di One Living Puchong!
0

Aura 2019 Bakal Berakhir – Jom Meriahkan Jualan Gudang Barang Elektrik Di One Living Puchong!

December 24th, 2019 | by Aimi Raihana Mudzakir
Tahun 2019 semakin berakhir. Biasanya ramai yang keluar shopping pada hujung tahun. Nak bersiap sedia masuk tahun baru la katakan. Lagi-lagi yang baru pindah rumah. Mesti banyak benda nak dicari. Antaranya mestilah barang...
Acah Influencer Je! – Join Peraduan Daripada Senheng & Berpeluang Menang Banyak Hadiah Best!
0

Acah Influencer Je! – Join Peraduan Daripada Senheng & Berpeluang Menang Banyak Hadiah Best!

December 19th, 2019 | by Mastura
Untungla insta-famous boleh promote macam-macam siap dapat barang free lagi! Korang perasan tak, kebanyakkan individu yang selalu promote produk atau barang kat platform media sosial mesti individu yang popular, cantik dan ada...
SKIP THIS AD ×