berita

Foto Pre Wedding Engku Emran & Bella Di Padang Indonesia, Cantik Banget!

September 12th, 2017 | by Wan | 11 comments
57.4K
reads
13.7K
shares
Lensa Insta

Walaupun sudah beberapa hari selamat diijabkabulkan, nama pasangan pengantin baru Engku Emran dan Laudya Cynthia Bella terus disebut-sebut peminat. Ramai yang ‘merestui’ perkahwinan ini sambil menyifatkan mereka berdua sebagai pasangan yang secocok.

Jika sebelum ini kami ada berkongsi beberapa gambar perkahwinan mereka di Kuala Lumpur tempoh hari, kali ini kami nak kongsikan pula gambar romantis pasangan ini di Padang Indonesia. Serius lawa!

#BAE

Trust your heart

Dua hati bersatu

Sumber : Mikael Aldo, Alva Susilo

The following two tabs change content below.

Wan

Content Champions at Rev Asia Berhad
Ex boyfriend Neelofa, sedang berusaha memenangi hati Ummi Nazeera, bukan kerabat diraja, penulis bertauliah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 Comments

  1. tweety2805 says:

    bella ni comel betol…..
    tu jer nak cakap :)

  2. Rina says:

    Untung Emran dapat Bella.Comel,solehah & nampak dia sayang sangat Emran

  3. wan says:

    Kenapa Pre Wedding ada adegan pegang tangan dan peluk..bertentangan dgn imej seorang muslimah

    • Orbit says:

      Ini kan Sinetron…

    • Pre wedding belum halal lagi says:

      Yesss betul tu, tertanya jugak sedangkan gambar pre wedding?

    • analulu says:

      mybe mreka buat pre wedding slepas nikah…bsangka baiklah…sy dlu pn pre wedding lepas nikah..

      • lynn says:

        Kalau lepas nikah bukan pre.. Akan jadi post wedding.. Alamak aii.. sabor je la..
        Pre tu maksudnya before/sebelum.

        • Hani says:

          Ko faham tak pre wedding ni guna untuk apa? Lepas atau sebelum nikah pun nama dia tetap pre wedding punya gambar sebab dia nak guna untuk letak masa dekat wedding reception. Jangan acah2 tau yaa maksud pre dengan post. Kena tau as a whole, baru condemned

  4. Nora says:

    gambar pre wedding di Indonesia tu setelah mereka diijab kabulkan.

    • lynn says:

      Kalau mcm tu bukanlah pre wedding. Jadi post wedding.
      Bengong la penulis ni. pre ngan post pun tak reti

      • anon says:

        ape2 jelah, menyebok pulak. Pre ke post ke, asal bergambar kenangan cukuplah. Takyah lah ko nak tunjuk pandai…