berita

Latest Posts

20 Foto Hafiz Suip Di Seoul, Korea. Bersama Teman Wanita?

October 15th, 2012 | by Ai
Lensa Insta

Hafiz Suip atau lebih mesra dipanggil Hafiz Af difahamkan telah membuat persembahan untuk pertandingan “ABU Radio Song Festival 2012” yang telah berlangsung di stesen TV KBS Word, Seoul, Korea Selatan bermula 8 hingga 13 Oktober lalu.

Sewaktu berada di Seoul, penyanyi ini telah sempat merakamkan beberapa foto menarik untuk dikongsikan bersama peminat-peminatnya di Malaysia. Kesemua foto tersebut telah di muat naik menerusi laman Istagram Hafiz sendiri.

Ketika sibuk menempa nama dalam bidang nyanyian, penyanyi ini tidak lari dengan isu kontroversi apabila dia dikatakan sudah mempunyai teman wanita baru setelah hubungan cintanya dengan Adira putus di tengah jalan.

Akan tetapi Hafiz telah menolak dakwaan tersebut dan menafikan segala gosip yang diperkatakan oleh pihak media ke atas dirinya.

Lain pula ceritanya di laporan Harian Metro hari ini, apabila ada sumber telah memaklumkan bahawa dia pernah terserempak dengan Hafiz dan teman istimewanya itu di salah sebuah pusat membeli-belah sekitar Damansara, baru-baru ini.

Hafiz dan pasangannya ketika itu kelihatan sungguh romantik apabila jalan sambil berpegang tangan dan mereka kelihatan cukup mesra sehingga tidak mempedulikan banyak mata yang mencuri pandang ke arah mereka.

Namun begitu, menerusi beberapa foto yang telah dimuat naik oleh Hafiz sewaktu berada di Seoul, Korea, kelihatan seorang gadis turut berada disamping Hafiz. Adakah itu gadis yang dimaksudkan?

Oh, tidak! Gadis yang berada disamping Hafiz itu sebenarnya adalah “Kak Jue,” iaitu individu yang menemani Hafiz sewaktu di Korea dan mereka turut ditemani oleh seorang lagi yang dipanggil “Abang Zali.” Jadi, peminat jangan salah sangka ya.

Oleh itu, jom kita intai foto-foto Hafiz selepas ini. Enjoys!!

Monday Music : Nawi feat. Frequensi & Lady D, “Penghujung”

October 15th, 2012 | by Ai
Video Popular

Untuk segmen Monday Music kali ini, kami muatkan untuk anda sebuah lagu baru oleh Nawi berjudul ‘Penghujung’.

Lagu ‘Penghujung’ ini diterbitkan oleh Tripdisz, yang juga merupakan penerbit dan penggubah bagi lagu-lagu yang tidak asing dikalangan penggemar muzik tahanair seperti, ‘Aku Maafkan Kamu’ oleh Malique & Jamal Abdillah, ‘Teman Pengganti’ oleh Malique & Black serta ‘Bawaku Pergi’ oleh Zizan & Kaka.

Lagu ini telah dipersembahkan secara kolaborasi bersama Frequensi dari kumpulan NtahSape2Ntah dan Lady D. Untuk pengetahuan, Lady D pernah dikenali dengan lagu ‘B.O.M.O.H’ dari album Too Phat dan juga ‘Everything Changes’ oleh Poetic Ammo.

Suntingan dan adunan lagu ‘Penghujung’ telah dilakukan oleh Al-Z di IBP Studio. Manakala proses ‘mastering’ pula telah dibuat oleh engineer audio yang terkenal dikalangan ramai artis serta ahli muzik tanahair khasnya, CL Toh. Lirik lagu ‘Penghujung’ telah ditulis melalui idea dan konsep asal oleh Nawi sendiri dan lirik tambahan pula ditulis oleh Frequensi dan Lady D.

Caras : Selebriti Kacak Ditaja Oleh Datuk H

October 15th, 2012 | by Ai
Isu & Kontroversi

Cerita artis taja dan ditaja ini bukanlah satu cerita baru dalam industri hiburan. Biasalah, kalau ada yang mata keranjang tu, pantang nampak yang cantik, pasti ada yang nak “mencuba”. Jadi, terpulanglah kepada artis itu sama ada boleh menahan godaan apabila ditawarkan wang ringgit dan harta atau tidak.

Muka kacak dan tampan sudah semestinya menjadi kegilaan ramai wanita diluar sana. Namun, apa pula ceritanya apabila artis lelaki ini turut menjadi kegilaan seorang VIP yang bergelar Datuk? Jelik kan?

Pelakon ini yang kian meningkat naik seiring dengan drama lakonannya yang sedang ditayangkan di sebuah televisyen swasta mendapat tajaan yang bukan calang-calang nilainya. Nak tahu jejaka kacak itu ditaja apa? Nah! Rumah teres di Rawang kalau tak silap harganya RM300 ribu lebih.

Wah! Itu baru satu, tak tahu lagi apa yang ditajanya. Mana tahu, mungkin Datuk itu turut menyelesaikan masalah sindiket penipuan membabitkan jutaan ringgit yang pernah menimpanya suatu ketika dahulu.

Apa yang pasti, artis lelaki tersebut kini telah berpindah ke rumah baru. Tak pasti pula status rumah lama sama ada disewakan atau dijual. Apa-apa pun, pandai makan pandai simpan. Jauh mana kita pergi, pasti dihidu oleh orang ramai.

Foto : Sekadar gambar hiasan

Foto : Konsert Bigbang Live Di Jakarta Indonesia

October 15th, 2012 | by Ai
Hollywood

Dianggotai oleh G-Dragon, TOP, Taeyang, Daesung, dan Seungri, ‘Big Bang’ sememangnya sebuah kumpulan yang benar-benar berbakat serta memiliki ahli yang mempunyai paras rupa yang kacak. Pada 12 sehingga 13 Oktober yang lepas, kumpulan yang berasal dari Korea Selatan ini telah membuat konsert ‘Alive Tour 2012’ dan kemunculan mereka telah diberikan respon yang positif dari peminat di Indonesia.

Anda peminat kumpulan ‘Big Bang’? Jom lihat foto-foto kumpulan jejaka kacak itu yang berlangsung di Stadium Antarabangsa Mata Elang, Jakarta. Cemburu? Usah bimbang! Nantikan siri jelajah kumpulan Bigbang ke Malaysia tidak lama lagi.

Sumber Gambar : Facebook BigBang

Video : Wonder Girls Beri Kejutan, Ayu Berbaju Kurung

October 15th, 2012 | by Ai
Video Popular

Sabtu lalu bertempat di Stadium Negara, Kuala Lumpur telah berlangsungnya konsert Wonder Girls (WG) Wonder World Malaysia Tour 2012.

Dihadiri hampir 4,000 orang peminat, kesemuanya kelihatan terhibur dengan persembahan mantap dan bersahaja Wonder Girls apabila membawakan lagu ‘Be My Baby’ dengan berbaju kurung. OHBULAN! sendiri tidak menyangka tentang kejutan ini, tapi kami pasti selepas ini ia akan membuka mata ramai lagi selebriti di Malaysia bahawa berpakaian seksi tidak semestinya akan menarik peminat.

Jom layan video Wonder Girls selepas ini. Comelkan?

Fara Fauzana Kalahkan Dato’ Siti Nurhaliza

October 15th, 2012 | by Ai
Kini Trending

Benar! Dato’ Siti Nurhaliza telah dikalahkan oleh Fara Fauzana tetapi hanya menerusi perlawanan badminton yang diadakan pada Jumaat lepas, 12 oktober 2012. Penyampai Hot FM sekaligus merangkap pengacara Nona iaitu Fara Fauzana bersama penyanyi tersohor Dato’ Siti Nurhaliza menyahut cabaran untuk beradu tenaga dalam perlawanan Badminton Liga Persahabatan Bintang anjuran Majalah Lisa.

Majlis yang bermula tepat jam 4.30 petang pada 12 oktober 2012 itu dihadiri penyokong kuat daripada “TeamCT” dan “TeamFF” yang memberikan sorakan padu dan tepukan gemuruh dalam perlawanan sengit itu. Selain itu, majlis ini turut mendapat sokongan tajaan daripada “Nando’s” dan “Tea Chansii”. Segala perkembangan sepanjang perlawanan turut dilaporkan melalui Facebook “Lisa Malaysia” dan Twitter “@LisaMalaysia”.

Sumber : Lisa Malaysia

Subscribe Youtube OHBULAN! Banyak Video Best!

Top Posts This Week