berita

Latest Posts

Video : Azhar Sulaiman Beri Pesanan Pada Penyokong Pakatan Rakyat

April 26th, 2013 | by Ai | 127 comments
Kini Trending

Azhar Sulaiman

Nampaknya dalam ramai-ramai selebriti tempatan yang ada di Malaysia ini, boleh dikatakan Azhar Sulaiman adalah satu-satunya selebriti yang paling berani bersuara dikala kempen Pilihan Raya Umum ke 13 (PRU13) sedang berjalan.

Melalui sebuah video berdurasi 2.27 minit yang dimuat-naik ke akaun Facebook-nya, Azhar telah memberikan beberapa kenyataan yang kami kira telah menyinggung perasaan para penyokong Pakatan Rakyat (PR). Ini dapat dilihat menerusi beberapa komen yang dihantar kepada video Azhar Sulaiman di laman Facebook.

Tujuan video ini dirakam oleh Azhar adalah untuk memberi penjelasan kepada masyarakat tentang isu politik serta isu video lucah seorang ahli politik PR yang telah tersebar di internet.

Persoalannya, adakah wajar Azhar memuat-naik video ini?

Screen Shot 2013-04-26 at 1.47.33 AM

Melalui video tersebut juga, Azhar telah meluahkan rasa kecewanya terhadap skandal politik yang sedang berlaku pada ketika ini.

“I know u all semua marah kat I sebab selalu bagi posting-posting (Facebook) yang attack Pakatan Rakyat.

“Well you guys, I sebenarnya agak upset jugalah kerana ada beberapa orang dalam Pakatan Rakyat tu, kalau lah bayangkan kes diorang takde, apa jadi pada kekuatan Pakatan Rakyat?

“Kes-kes ini semua tak ada, can you imagine how strong Pakatan Rakyat will be?” Read More   Leave a Comment (127 comments)

Hubungan Emma & Zizan Dah Terjalin Sejak 2 Tahun

April 25th, 2013 | by Ai | 9 comments
Isu & Kontroversi

Zizan & Emma Maembong

Ibu kepada pelawak dan pengacara terkenal, Zizan Razak mendedahkan bahawa hubungan rapat antara anaknya dan Emma Maembong telah terjalin sejak 2 tahun lalu dan akui sebelum ini pelakon wanita tersebut pernah datang ke rumahnya.

Saya tak tahu sejauh mana seriusnya hubungan Zizan dan Emma, yang saya tahu hubungan mereka terjalin sejak 2 tahun lalu lagi.

Seingat saya ketika itu, Emma ada datang ke rumah terbuka kami dan saya hanya anggap dia datang sebagai kawan Zizan.

Setakat ini, Zizan tidak pernah pun bercerita secara serius mengenai Emma kepada saya dan saya hanya baca cerita mengenainya di akhbar.

Berkongsi lebih lanjut mengenai perkara berkenaan, ibu pelawak ini menyatakan bahawa dia tidak kisah dengan siapa anaknya ingin berkahwin, asalkan wanita tersebut dapat memahami kerjaya Zizan sebagai seorang selebriti.

Read More   Leave a Comment (9 comments)

Foto : Datuk Aznil Nawawi Turun Berkempen Di Utara #PRU13

April 25th, 2013 | by Ai | 62 comments
Lensa Insta

Pak nil

Dalam kesibukan Pilihan Raya Umum ke 13 (PRU13) yang semakin mendekati tarikh pengundian pada 5 Mei nanti, dapat dilihat juga Datuk Aznil Nawawi atau lebih mesra dipanggil Pak Nil turut turun membantu kempen #NajibMyPM.

Menerusi laman Twitter Pak Nil, beliau telah turun ke sebelah utara semenanjung Malaysia untuk mengedarkan t-shirt yang bercetak tulisan “Najib My PM 2013”.

Bukan setakat di Pulau Pinang, malah Pak Nil turut singgah ke Gurun dan Tikam Batu untuk menemui peminat serta pengundi yang berada disana.

Screen Shot 2013-04-25 at 4.25.18 PM

Pak Nil dikerumuni oleh peminat yang berpusu-pusu datang untuk mengambil baju #NajibMyPM

Screen Shot 2013-04-25 at 4.26.13 PM

Pak Nil sempat bergambar dan melayan permintaan para peminat.

Apa pun, kesungguhan Pak Nil memang tak dapat disangkal lagi. Mari tengok lagi gambar-gambar Pak Nil selepas ini! Read More   Leave a Comment (62 comments)

Menangi Tiket Ke 2013 Asia Super Showcase Sekarang!

April 25th, 2013 | by Ai | 0 comments
K-POP

2013 Asia Super Showcase

Bagaimana untuk dapatkan tiket?

Jangan lepaskan peluang untuk memenangi tiket SIDE ZONE yang berharga RM223 dengan menjawab 3 soalan mudah serta slogan ringkas!

2013 Asia Super Showcase In Malaysia bakal menampilkan barisan artis Korea terkenal seperti Girls’ Generation, AOA dan Shinhwa pada 12 Mei 2013 di Stadium Merdeka, Kuala Lumpur.

Penyertaan hanya dibuka pada 25-27 April 2013. 

Artikel berkaitan :

Peminat Pengsan Tengok Nazim Othman Buat Gwiyomi

April 25th, 2013 | by Ai | 46 comments
Video Popular

Nazim Othman

Nampaknya virus Gwiyomi semakin menjadi-jadi dikalangan para selebriti tempatan.

Sebelum ini anda hanya dapat saksikan selebriti wanita sahaja yang buat aksi comel Gwiyomi, bagaimana pula dengan aksi selebriti lelaki?

Artikel berkaitan :

  1. Demam Gwiyomi Melanda Malaysia
  2. Keek : Video Gwiyomi Versi Wawa Zainal Lagi Comel?
  3. Video : Gwiyomi Versi Nora Danish Lebih Comel & Mengancam!

Nazim Othman telah memuat naik sebuah video comelnya membuat Gwiyomi menerusi laman Keek. Respon para peminat rata-ratanya memuji aksi comel pelakon tersebut sehingga ada yang jatuh cinta dengan telatahnya. Read More   Leave a Comment (46 comments)

Fouziah Dedah Status Cinta Dan Foto Bersama Kekasih

April 25th, 2013 | by Ai | 8 comments
Lensa Insta

Fouziah Ghous 1

Wow! Selepas gosip demi gosip, spekulasi demi spekulasi, akhirnya pelakon berusia 31 tahun ini mendedahkan statusnya serta wajah kekasih yang selama ini disorok.

Boleh dikatakan sebagai artis yang kekal awet muda dan kelihatan lebih muda dari usia sebenar, Fouziah Ghous menerusi sebuah majalah hiburan tempatan menjelaskan dia kini sedang menjalin hubungan cinta bersama seorang lelaki yang juga merupakan rakan kongsi perniagaannya.

“Kami hanya kenal sebagai kawan yang mana mahu berbincang untuk menjalankan perniagaan sarang burung. Tanpa disedar, bisnes yang kami jalankan bersama membawa hubungan kemi ke satu tahap yang lain pula.” – dipetik dari majalah Media Hiburan.

Fouziah Ghous

Fouziah dalam laporan yang sama turut mendedahkan bahawa dia dan kekasihnya akan membawa hubungan mereka ke jinjang pelamin dan hanya menunggu masa yang sesuai untuk menamatkan status solo masing-masing.

“InsyaAllah, jika tidak ada aral melintang saya akan berkahwin tahun ini juga. Semuanya sudah dalam perancangan, tinggal masa sahaja. Read More   Leave a Comment (8 comments)

Top Posts This Week


Shout Out!